Новините

 

Кулинарно шоу с гурме конкурс COOKING IDOL

 
В навечерието на Илинден - професионалния празник на българските производители на бира, Съюзът на пивоварите в партньорство с Българско гурме общество проведоха кулинарно шоу с конкурс Cooking Idol на годината.
Испанският топ готвач Хосе Луис Руиз Комино, главен готвач на Josito’s Catering, и негови помощници - експерти в гурме кухнята, подготвиха уникално студено меню по специални рецепти, съчетаващи се  с характера на бирените съставки. Председателят на Българско гурме общество, сомелиерът Таньо Шишков, представи кулинарните изненади, свързани с историческите епохи и културата на бирата - епоха на шумерите, на вавилонците, на египтяните, на християните.
Таньо Шишков, Станислав Радославов – секретар на българското гурме общество и Кулинарно шоуизвестният готвач Хосе Луис Руиз Комино проведоха конкурс Cooking Idol на годината. Претенденти за титлата станаха двама майстор пивовари и две красиви дами, отдали професионалните си умения на бирата. Вдъхновени от гурме културата на кехлибарената напитка, те представиха декорации и аранжировки, които по креативност и уникално съчетаване на елементите впечатлиха не само публиката, но и професионалистите от гурме обществото.

Кулинарно шоу Участниците в Cooking Idol получиха призове в категории за: Най-красива изработка на хапка, Най-бърза декорация на хапка, Най-забавно участие в конкурса, Най-нестандартна идея. За изключителните умения на победителите най-добре говорят съставките, включени в менюто на кулинарното шоу:
 
Прочети още ...
Назад   Напред