Новините

 

Съюзът на пивоварите и радио N-JOY стартират лятна игра за всички биромани

 

До края на месеца общо 60 късметлии ще спечелят по стек бира

 

7 Юли 2009 г. За всички почитатели на бирата Съюзът на пивоварите в България стартира лятна игра в ефира на радио N-JOY. Играта носи името „Бар наздраве” и ще се провежда всеки работен ден, от 16:00 ч. до 17:00 ч., в следобедното шоу „Приятно разсеяни с Деси”.

Всеки ден трима пълнолетни късметлии ще печелят по стек бира, ако дадат верен отговор на зададения въпрос. А всеки петък най-остроумният отговор прибавя към кехлибарената напитка и награда от две бирени чаши. От Съюза на пивоварите напомнят, че забавлението в „Бар наздраве” е без съмнение, но консумацията – винаги е с удоволствие и мярка.

Радио играта „Бар наздраве” ще се проведе до 31 юли, като в рамките на този период ще бъдат раздадени общо 60 стека бира на лица над 18 години. Освен да познават верните отговори, слушателите ще могат да научат и интересни факти за световната и родна история на бирата, за различните ритуали и традиции, за натуралния характер на пивото и ползите от естествените му съставки.

Радио играта е част от информационната кампания за българската бира, която Съюзът на пивоварите стартира през месец април тази година.

***

Кампанията за българската бира има за цел да информира потребителя, че когато се консумира разумно, бирата е част от здравословния начин на живот, както и да го образова по отношение на богатата и многовековна история на тази напитка.

Зад инициативата застават всички членове на Съюза на пивоварите: ”Болярка - ВТ” АД, “Загорка” АД, “Каменица” АД, “КарлсбергБългария” АД и “Ломско пиво” АД.
Медийни партньори на кампанията са в. Анонс, кулинарният портал Бон Апети,
Dir.bg, в. Монитор и радио N-JOY.

 
Назад   Напред